تور اروپا: پخت کیک ساده به سبک ایتالیایی ها


اخبار روز


تور اروپا: پخت کیک ساده به سبک ایتالیایی ها

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

در تور نوروز 97 اروپا، اگر قرار باشد به آشپزی و سبک پخت و پز یکی از ملت ها توجه نشان دهیم، آشپزی ایتالیایی ها و فرانسوی ها بیش از دیگر مردم اروپا جلب نظر می کند.

همین که به سراغ آشپزی ایتالیایی برویم، انواع و اقسام دسرها و شیرینی ها و کیک ها مثل یک چراغ چشمک زن، وسوسه انگیز خواهند بود.

به طور کلی در سراسر قاره ی اروپا، به ویژه اروپای مرکزی با شیرینی های هیجان انگیزی روبرو خواهید شد، که برخی از آن ها دستور العمل های تهیه ی پیچیده ای دارند.

اما در اینجا قصد داریم به روش تهیه ی یک کیک ایتالیایی ساده که هر کسی می تواند در آشپزخانه ی منزل خود تهیه کند، پرداخته و با هم آن را مرور کنیم.

مواد لازم برای پخت کیک ایتالیایی:


300 گرم آرد سفید
185 گرم آرد
160 گرم کره
2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
2 عدد تخم مرغ
یک پیمانه شیر
نصف قاشق چای خوری وانیل
مقداری عسل و کره
نصف لیوان شیر
گردوی خرد شده


کیک ساده ایتالیایی

روش پخت کیک ساده ایتالیایی


ابتدا مواد اولیه آرد، شکر، وانیل و بکینگ پودر را در یک ظرف گود با هم مخلوط کرده و دو تخم مرغ را به آن ها اضافه می کنیم. این مواد را با یک همزن که ترجیحا همزن برقی باشد، به خوبی زده و به یک خمیر یک دست می رسیم.
در یک ظرف به روش بن ماری کره را گرم کرده و به مخلوطمان اضافه می کنیم.
در اینجا باز هم می باید مخلوط را به خوبی هم بزنید تا کره نیز با دیگر مواد به صورت یکسان و یکدست آمیخته شود.

حالا وقت آن رسیده که شیر را نیز به مواد بیفزایید.
از طرفی دیگر قالب کیک مورد نظرتان را که می تواند هر شکل و ترکیبی داشته باشد، را چرب کرده و از مایه کیک داخل آن می ریزیم.
" دقت داشته باشید که این کیک در فر پف می کند. به همین دلیل به اندازه ی  4 سانت از قد قالب کوتاه تر مایه را بریزید که جا برای پف کردن کیک باقی بماند."

حالا مقداری عسل ، کره و نصف لیوان شیر را با گردوی خرد شده روی حرارت ملایم مخلوط کرده و پس از این که به حالت جوشیدن رسید، دو زرده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.
پس از اضافه کردن زرده تخم مرغ صبر می کنیم تا مایع غلیظ شده و بعد آن را از روی حرارت برداشته و روی مایه اولیه ی کیک می ریزیم.

حالا فر را روی حرارت 175 درجه ی سانتی گراد گذاشته و قالب کیک را در آن قرار می دهیم. مدت زمان لازم برای پخت این کیک چیزی کمتر از یک ساعت و بیشتر از نیم ساعت برآورد می شود.









محصولات


ارسال نظر





Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.