حقایقی از خوراکی ها


اخبار روز


حقایقی از خوراکی ها

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

برخی از این خوراکی هایی که میبینید و می خورید، حقایقی دارند که اگر از آنها با خبر مغزتان ست می کشد. روزیاتو در گزارشی حقایقی درباره ی چند نمونه از این خوراکی ها منتشر کرده است که دعوت می کنیم در در ادامه ی مطلب همراه شوید.


پاستیل

برای تولید اسنک های میوه ای از همان وکس مورد استفاده در خودروها استفاده می شود و ژلاتین موجود در آنها نیز عموما از پوست یا استخوان خوک و دیگر احشام تهیه می شود.



هویج

هویج ها در اصل بنفش بوده اند.


عسل

عسل از شهدی که زنبور نوشیده و سپس قی می کند، درست می شود.


شکلات

آزتک ها از شکلات به عنوان پول رایج خود استفاده می کردند زیرا این سرخ پوست ها در محل زندگی خود امکان کاشت و پرورش کاکائو را نداشته و این خوراکی برایشان از ارزش بالایی برخودار بود.


کره بادام زمینی

دانشمندان می توانند کره بادام زمینی را به الماس تبدیل کنند. از آنجا که این کره مملو از عنصر کربن است، محققان متوجه شده اند که امکان استخراج الماس از آن بسیار بالاست. البته روند این کار بسیار کند خواهد بود.



رنگ قرمز غذا که در آبنبات ها، اسمارتیزها و خوراکی های شیرین و قرمز استفاده می شوند، از جوشاندن حشرات قرمز همانند سوسک ها به دست می آیند.

انگور

اگر انگور را درون مایکروفر قرار دهید، منفجر می شود.

محصولات


ارسال نظر





Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.