معرفی یک غذای کاملا تایلندی


اخبار روز


معرفی یک غذای کاملا تایلندی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

تعطیلات نوروزی در راه است و بسیاری از افراد از امروز برای خرید تورهای نوروزی برنامه ریزی می کنند. یکی از این تورها تور تایلند نوروز 97 است.

در سفر به تایلند، علاوه بر دیدن جاذبه های گرشگری فوق العاده، یک شکم گردی و رستوران گردی حسابی پیش روی مسافران است.

چه شما عضوی از مسافران تور تایلند باشید چه نه، ما به شما پیشنهاد می کنیم آستین ها را بالا زده و یک غذای تایلندی خوشمزه درست کنید. با ما همراه شوید.


برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی


مواد لازم برای 6 نفر :

 برنج   300 گرم
 شیر نارگیل    500 میلی لیتر
 آب   180 میلی لیتر
 نمک   1/2 قاشق غذا خوری
 سس باربیکیو   2 قاشق غذا خوری
 سس سویا   2 قاشق غذا خوری
 شکر   1 قاشق چای خوری
 روغن مایع    1 قاشق غذا خوری
 سیر له شده   3 حبه
* فلفل قرمز   3 عدد
گوشت چرخ کرده   600 گرم
ریحان   50 گرم


برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی

طرز تهیه:

در ابتدا باید بگوییم که ممکن است طعم این غذا برای ما که ایرانی هستیم و به خوردن سبک خاص عادت داریم، چندان جذاب نباشد. اما به شما پیشنهاد می کنیم که از امتحان کردن طعم های جدید نترسید و این غذای خوشمزه را درست کنید. مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد.

در ابتدا برنج را بشویید و به همراه شیر نارگیل، در 180 میلی لیتر آب و نمک درون قابلمه ای بریزید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید و برای مدت 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا به حالت کته در بیاید.

سپس درون کاسه ای، سس باربکیو ، سس سویا و شکر را ریخته و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

حال ماهی تابه ای آورده و روغن مایع درون آن بریزید و سیر و فلفل قرمز را به آن بیفزایید و تفت دهید.

بعد گوشت چرخ کرده را به تابه افزوده و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و تا رنگ گوشت تغییر کند و خرد شوند. بعد از 5 دقیقه، مخلوط شکر را به تابه بیفزایید و برای مدت 30 ثانیه هم بزنید.

غذای تایلندی شما به همین آسانی آماده ی سرو است. برنج سرخ شده ی نارگیلی را در بشقاب های زیبا سرو کنید و با مقداری ریحان و فلفل قرمز بیارایید و از اهل منزل پذیرایی کنید.

نوش جان!


محصولات


ارسال نظر





Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.